Instruktørteam

Malene

 
malene

Indehaver og instruktør

Jeg hedder Malene og er 47 år. Jumping® Fitness er for mig en livsstil – jeg elsker at hoppe. Jeg blev uddannet Jumping® Fitness instruktør i februar 2016 og har tidligere været instruktør i Puls Fitness i Dianalund.

Jumping Fitness har ændret min hverdag - jeg har reduceret betydelig i vægt, stort set sluppet af med mine adskillige og tiltider voldsomme migræneanfald og sidst men ikke mindst har den blot skabt glæde. Alle mine drenge, både børn og mand, hopper - vi kan simpelthen ikke lade være:)

Jeg har længe gået med drømmen om at starte for mig selv – et ønske der endelig er gået i opfyldelse og jeg glæder mig ubeskrivelig meget til at sprede Jumpingglæden i Holbæk.

Privat har jeg taget orlov fra mit arbejde som politiassistent og er tilbage i mit gamle fag som sygeplejerske og arbejder på børneafdelingen i Dianalund.

Mit ønske er, at vi sammen kan skabe en fantastisk Jumpingkultur i Holbæk.

”Jumping er for alle, der ønsker sved på panden og smil på læben”

Jeg blev i september 2017 uddannet POUND-instruktør i Amsterdam. POUND er den moderne form for MBL og er en fantastisk tillægstræning til Jumping Fitness.

Palle

 
palle

Instruktør

Jeg hedder Palle og er medindehaver af Jumping Fitness Holbæk. Jeg er 53 år og arbejder til daglig i Rigspolitiet.

Jeg har Jumpet siden april 2016 og blev uddannet Jumping Fitness Instruktør i sommeren 2018. Jumping gør mig glad i låget og jeg elsker kombinationen af god musik, energiske medlemmer og instruktørrollen.

Mit helt klare mål er at udbrede glæden ved Jumping.

Linda

 
linda

Instruktør

Jeg hedder Linda og er 39 år. Til daglig arbejder jeg i sundhedssektoren, som aftenvagt på et demensafsnit. I min fritid er jeg meget familiemenneske - herudover bruger jeg meget tid hos Jumping Fitness Holbæk, da jeg bare elsker den sport. Jeg er en pige, der altid er i godt humør, altid har et smil og et kram parat og er propfyldt af energi:)

Julie

 
julie

Instruktør

Jeg hedder Julie og er 21 år gammel. Jeg startede med at Jumpe i sommeren 2017 og var helt pjattet med det, hvilket førte til, at jeg i marts 2018 tog uddannelse til Jumping Fitness Instruktør.

Jeg er vild med den energi Jumping Fitness giver og er vild med de mangle muligheder, der er i Jump. Om det er styrke, pulstræning eller smil på læben man vil have ud af trampolinen, giver Jumping Fitness det hele. Jeg har selv smidt kilo og jeg syntes, det er skønt at kombinere sjov og god energi med træning, der giver resultater.

Alle burde gøre sig selv den tjeneste, at prøve Jumping Fitness - Jumping Fitness Holbæks motto er meget sigende: "Jumping er for alle, der ønsker sved på panden og smil på læben"

Lisette

 
lisette

Instruktør

Jeg hedder Lisette og er 27 år og uddannet pædagog, hvor jeg arbejder i en privat daginstitution i Asnæs.

Jeg begyndte at Jumpe i juli 2017 og var solgt fra start. Når jeg Jumper er der altid et smil på læben og en positiv kontakt. Det jeg syntes, at der er virkelig dejligt ved Jumping er, at det er for alle - man sætter selv en standard og udvikler sig i eget tempo og så er det en super energibooster.

Jeg fik instruktøruddannelsen i marts 2018 og elsker det :)

Connie

 
Connie

Instruktør

Jeg hedder Connie og er 51 år gammel. Jeg arbejder som folkeskolelærer i Holbæk kommune.

Jeg startede med at Jumpe i august 2018, hvor min datter foreslog mig at prøve, da jeg lider af en bindevævssygdom, som bremser mig i at udøve mange forskellige sportsgrene. Dette blev min redning, da jeg gik med utrolig mange smerter i alle mine led, som efter et kort stykke tid pludselig var væk. Jeg havde opbygget muskler omkring alle leddene, de smertestillende piller blev lagt på hylden, ingen sygedage og det bedste af alt, så fik jeg min livskvalitet tilbage.

Det er så sjov en sportsgren, hvor alle kan være med uanset skavanker, alder, køn m.m.

Jeg blev så bidt af det, at jeg tog uddannelsen til Jumping Fitness Instruktør i marts 2020.

Prøv det, I vil ikke fortryde.

Sarah

 
Sarah

Instruktør

Jeg hedder Sarah, og er 23 år gammel. Jeg arbejder til daglig som kokkeelev på Hotel Strandparken i Holbæk.

Jeg har en masse energi, som jeg skal have brændt af, hvilket Jumping fitness hjælper mig med. Det er et fristed for mig at komme i Jumperen, hvor jeg både kan være social og fokusere på at komme i bedre form.

Jumping Fitness har hjulpet mig meget med social- og præstationsangst,  somjeg har døjet med i flere år. Men siden jeg startede med at Jumpe i 2018 og tog uddannelsen som instruktør i marts 2020, er angsten 95% ude af min hverdag. Jumping fitness giver mig en masse glæde, der giver mig energi i flere dage efter.

Judy

 
Judy

Instruktør

Jeg hedder Judy og er 57 år. Jeg er kontoruddannet, og arbejder til dagligt som Løn- og HR konsulent på Roskilde Tekniske Skole.

Jeg stiftede bekendtskab med Jumping i december 2017, hvor jeg deltog i et event hos Jumping Fitness Holbæk. Jeg blev så begejstret, at jeg ønskede mig et klippekort i julegave, så jeg kunne prøve det igen. Allerede efter den 1. måned var jeg solgt og har jumpet mindst 3 gange om ugen lige siden.

Det er en fantastisk motionsform, hvor man kommer i god form, samtidig bliver man fyldt med energi og godt humør. Jeg blev uddannet instruktør den 16. august 2020 og har en baggrund som løbetræner og løbecoach.

Linda

 
Linda

Instruktør

Jeg hedder Linda og elsker ALT ved Jumping Fitness!

Jeg startede i 2017 og har været fast at finde på trampolinerne lige siden! Uanset hvor træt jeg er efter en lang dag på arbejde, så kan en times Jumping Fitness altid give mig energien tilbage. Og jeg går aldrig fra Jumperen i dårligt humør!! Musikken, stemningen og de mange dejlige mennesker kan altid få smilet frem!

Mit mål er at have en fest på trampolinen til hver træning, og alle - både øvede og begyndere - er velkomne til festen!

Ina

 
Ina

Instruktør

Jeg hedder Ina og jeg er 34 år.

Jeg arbejder til dagligt som laborant. Jeg prøvede jumping fitness første gang i april 2018 og jeg har været vild med det fra dag 1. I starten var det bare tænkt som supplement til mit løb, men nu har jumpingen faktisk overtaget helt. Jeg tog jumping basic uddannelsen i oktober 2020. Det giver så meget positiv energi at deltage i en jumpingtime. Det er faktisk det fedeste i hele verden! Og der er en hyggelig og venskabelig atmosfære i Jumping Fitness Holbæk, der gør at man altid føler sig velkommen og som en del af fællesskabet.

Så kom og hop med, der er plads til alle og vi får helt sikkert en fest! Men pas på! det er vanedannende :)