Instruktørteam

Malene

 
malene

Indehaver og instruktør

Jeg hedder Malene og er 50 år. Jumping® Fitness er for mig en livsstil – jeg elsker at hoppe. Jeg blev uddannet Jumping® Fitness instruktør i februar 2016 og har tidligere været instruktør i Puls Fitness i Dianalund.

Jumping Fitness har ændret min hverdag - jeg har reduceret betydelig i vægt, stort set sluppet af med mine adskillige og tiltider voldsomme migræneanfald og sidst men ikke mindst har den blot skabt glæde. Alle mine drenge, både børn og mand, hopper - vi kan simpelthen ikke lade være:)

Jeg har længe gået med drømmen om at starte for mig selv – et ønske der endelig er gået i opfyldelse og jeg glæder mig ubeskrivelig meget til at sprede Jumpingglæden i Holbæk.

Privat er jeg uddannet sygeplejerske og politiassistent og er tilbage i mit gamle fag som sygeplejerske og arbejder på Hudklinikken i Slagelse.

Mit ønske er, at vi sammen kan skabe en fantastisk Jumpingkultur i Holbæk.

”Jumping er for alle, der ønsker sved på panden og smil på læben”

Jeg blev i september 2017 uddannet POUND-instruktør i Amsterdam. POUND er den moderne form for MBL og er en fantastisk tillægstræning til Jumping Fitness.

I februar 2022 blev jeg uddannet kostvejleder og slankekonsulent, nærmere betegnet Konsulent i Procesernæring. 

I november 2022 blev jeg uddannet Ballroom Fitness instruktør. Ballroom Fitness er pardans uden partner - skøn motion, der skaber masser af livsglæde. 

I august 2023 fik jeg uddanelsen Parkinson Ballroom Fitnessinstruktør - en uddannelse, som er skræddersyet til personer med sygdommen Parkinson. 

 

 

Palle

 
palle

Instruktør

Jeg hedder Palle og er medindehaver af Jumping Fitness Holbæk. Jeg er 56 år og arbejder til daglig i Rigspolitiet.

Jeg har Jumpet siden april 2016 og blev uddannet Jumping Fitness Instruktør i sommeren 2018. Jumping gør mig glad i låget og jeg elsker kombinationen af god musik, energiske medlemmer og instruktørrollen.

Mit helt klare mål er at udbrede glæden ved Jumping.

Jeg blev i januar 2022 uddannet fysiurgisk massør og har klinik på min bopæl i Dianalund. 

Linda

 
linda

Instruktør

Jeg hedder Linda og er 41 år. Til daglig arbejder jeg i sundhedssektoren, som aftenvagt på et demensafsnit. I min fritid er jeg meget familiemenneske - herudover bruger jeg meget tid hos Jumping Fitness Holbæk, da jeg bare elsker den sport. Jeg er en pige, der altid er i godt humør, altid har et smil og et kram parat og er propfyldt af energi:)

Judy

 
Judy

Instruktør

Jeg hedder Judy og er 60 år. 

Jeg stiftede bekendtskab med Jumping i december 2017, hvor jeg deltog i et event hos Jumping Fitness Holbæk. Jeg blev så begejstret, at jeg ønskede mig et klippekort i julegave, så jeg kunne prøve det igen. Allerede efter den 1. måned var jeg solgt og har jumpet mindst 3 gange om ugen lige siden.

Det er en fantastisk motionsform, hvor man kommer i god form, samtidig bliver man fyldt med energi og godt humør. Jeg blev uddannet instruktør den 16. august 2020 og har en baggrund som løbetræner og løbecoach.

Christina

 
christina

Instruktør

Jeg er 47 år og arbejder som lægesekretær i skiftende vagter på en akutmodtagelse.

Jeg har trænet mange forskellige træningstyper, men Jumping er klart det sjoveste, jeg har prøvet og det er sindsyg god kardiotræning. Det er også der, hvor min krop har ændret sig mest og jeg bliver i godt humør af at Jumpe.

Jeg started med at Jumpe i sommer 2017 hos Jumping Fitness Holbæk og tog uddannelsen til Jumping Fitness Instruktør i marts 2018.

Jeg glæder mig til at Jumpe, sved og grine med jer:)