Instruktørteam

Malene

 
malene

Indehaver og instruktør

Jeg hedder Malene og er 46 år. Jumping® Fitness er for mig en livsstil – jeg elsker at hoppe. Jeg blev uddannet Jumping® Fitness instruktør i februar 2016 og har tidligere været instruktør i Puls Fitness i Dianalund.

Jumping Fitness har ændret min hverdag - jeg har reduceret betydelig i vægt, stort set sluppet af med mine adskillige og tiltider voldsomme migræneanfald og sidst men ikke mindst har den blot skabt glæde. Alle mine drenge, både børn og mand, hopper - vi kan simpelthen ikke lade være:)

Jeg har længe gået med drømmen om at starte for mig selv – et ønske der endelig er gået i opfyldelse og jeg glæder mig ubeskrivelig meget til at sprede Jumpingglæden i Holbæk.

Privat har jeg taget orlov fra mit arbejde som politiassistent og er tilbage i mit gamle fag som sygeplejerske og arbejder på børneafdelingen i Dianalund.

Mit ønske er, at vi sammen kan skabe en fantastisk Jumpingkultur i Holbæk.

”Jumping er for alle, der ønsker sved på panden og smil på læben”

Jeg blev i september 2017 uddannet POUND-instruktør i Amsterdam. POUND er den moderne form for MBL og er en fantastisk tillægstræning til Jumping Fitness.

Palle

 
palle

Instruktør

Jeg hedder Palle og er medindehaver af Jumping Fitness Holbæk. Jeg er 52 år og arbejder til daglig i Rigspolitiet.

Jeg har Jumpet siden april 2016 og blev uddannet Jumping Fitness Instruktør i sommeren 2018. Jumping gør mig glad i låget og jeg elsker kombinationen af god musik, energiske medlemmer og instruktørrollen.

Mit helt klare mål er at udbrede glæden ved Jumping.

Linda

 
linda

Instruktør

Jeg hedder Linda og er 38 år. Til daglig arbejder jeg i sundhedssektoren, som aftenvagt på et demensafsnit. I min fritid er jeg meget familiemenneske - herudover bruger jeg meget tid hos Jumping Fitness Holbæk, da jeg bare elsker den sport. Jeg er en pige, der altid er i godt humør, altid har et smil og et kram parat og er propfyldt af energi:)

Julie

 
julie

Instruktør

Jeg hedder Julie og er 20 år gammel. Jeg startede med at Jumpe i sommeren 2017 og var helt pjattet med det, hvilket førte til, at jeg i marts 2018 tog uddannelse til Jumping Fitness Instruktør.

Jeg er vild med den energi Jumping Fitness giver og er vild med de mangle muligheder, der er i Jump. Om det er styrke, pulstræning eller smil på læben man vil have ud af trampolinen, giver Jumping Fitness det hele. Jeg har selv smidt kilo og jeg syntes, det er skønt at kombinere sjov og god energi med træning, der giver resultater.

Alle burde gøre sig selv den tjeneste, at prøve Jumping Fitness - Jumping Fitness Holbæks motto er meget sigende: "Jumping er for alle, der ønsker sved på panden og smil på læben"

Christina

 
christina

Instruktør

Jeg er 43 år og arbejder som lægesekretær i skiftende vagter på en akutmodtagelse.

Jeg har trænet mange forskellige træningstyper, men Jumping er klart det sjoveste, jeg har prøvet og det er sindsyg god kardiotræning. Det er også der, hvor min krop har ændret sig mest og jeg bliver i godt humør af at Jumpe.

Jeg startede med at Jumpe i sommeren 2017 hos Jumping Fitness Holbæk og tog uddannelsen til Jumping Fitness Instruktør i marts 2018.

Jeg glæder mig til at Jumpe, svede og grine med jer:)

Lisette

 
lisette

Instruktør

Jeg hedder Lisette og er 27 år og uddannet pædagog, hvor jeg arbejder i en privat daginstitution i Asnæs.

Jeg begyndte at Jumpe i juli 2017 og var solgt fra start. Når jeg Jumper er der altid et smil på læben og en positiv kontakt. Det jeg syntes, at der er virkelig dejligt ved Jumping er, at det er for alle - man sætter selv en standard og udvikler sig i eget tempo og så er det en super energibooster.

Jeg fik instruktøruddannelsen i marts 2018 og elsker det :)

Thilde

 
Thilde

Instruktør

Jeg hedder Thilde og er 31 år gammel. Til dagligt arbejder som blomsterdekoratør. Jeg er mor til tre drenge, og i en hektisk hverdag har jeg fundet jumping som mit åndehul og Mig-tid.

Derudover har jeg siden jeg var 13 år, haft insulinkrævende diabetes, hvilket ikke er en hindring for at fyre den max af. Jeg har aldrig kunnet finde min motivation i et motionscenter, men efter min første prøvetime til jumping var jeg forelsket, jeg kan simpelthen ikke lade være! Jeg startede med at hoppe hos Jumping fitness Holbæk i 2017 og i 2018 blev jeg udannet instruktør.

Med hjælp fra jumping har jeg fået mere livskvalitet, en lettere krop, dejlige bekendtskaber og masser af sved på panden.