Instruktørteam

Malene

 
malene

Indehaver og instruktør

Jeg hedder Malene og er 45 år. Jumping® Fitness er for mig en livsstil – jeg elsker at hoppe. Jeg blev uddannet Jumping® Fitness instruktør i februar 2016 og har tidligere været instruktør i Puls Fitness i Dianalund.

Jumping Fitness har ændret min hverdag - jeg har reduceret betydelig i vægt, stort set sluppet af med mine adskillige og tiltider voldsomme migræneanfald og sidst men ikke mindst har den blot skabt glæde. Alle mine drenge, både børn og mand, hopper - vi kan simpelthen ikke lade være:)

Jeg har længe gået med drømmen om at starte for mig selv – et ønske der endelig er gået i opfyldelse og jeg glæder mig ubeskrivelig meget til at sprede Jumpingglæden i Holbæk.

Privat har jeg taget orlov fra mit arbejde som politiassistent og er tilbage i mit gamle fag som sygeplejerske og arbejder på børneafdelingen i Dianalund.

Mit ønske er, at vi sammen kan skabe en fantastisk Jumpingkultur i Holbæk.

”Jumping er for alle, der ønsker sved på panden og smil på læben”

Jeg blev i september 2017 uddannet POUND-instruktør i Amsterdam. POUND er den moderne form for MBL og er en fantastisk tillægstræning til Jumping Fitness.

Palle

 
palle

Instruktør

Jeg hedder Palle og er medindehaver af Jumping Fitness Holbæk. Jeg er 51 år og arbejder til daglig i Rigspolitiet.

Jeg har Jumpet siden april 2016 og blev uddannet Jumping Fitness Instruktør i sommeren 2018. Jumping gør mig glad i låget og jeg elsker kombinationen af god musik, energiske medlemmer og instruktørrollen.

Mit helt klare mål er at udbrede glæden ved Jumping.

Linda

 
linda

Instruktør

Jeg hedder Linda og er 37 år. Til daglig arbejder jeg i sundhedssektoren, som aftenvagt på et demensafsnit. I min fritid er jeg meget familiemenneske - herudover bruger jeg meget tid hos Jumping Fitness Holbæk, da jeg bare elsker den sport. Jeg er en pige, der altid er i godt humør, altid har et smil og et kram parat og er propfyldt af energi:)

Lydia

 
lydia

Instruktør

Mit navn er Lydia og jeg er 15 år. Jeg startede med at hoppe i Jumping Fitness Holbæk på JumpingTeens i august 2017. Siden da er jeg bare blevet bidt af Jumping:)
Senere hen i marts 2018 blev jeg uddannet Jumping Fitness Instruktør.

Jeg har altid elsket at dyrke motion og da jeg fandt Jumping Fitness Holbæk blev jeg endnu gladere for sport og motion. Jeg bliver altid så glad i låget efter en time i Jumping. God musik, glade mennesker, højt humør og samtidig motion - bedre kan det ikke blive.

Glæden ved at jumpe har smittet af i min hverdag og jeg håber at kunne dele glæden i Jumping Fitness Holbæk. Jeg glæder mig til at hoppe med en masse glade Jumpere:)

Julie

 
julie

Instruktør

Jeg hedder Julie og er 19 år gammel. Jeg startede med at Jumpe i sommeren 2017 og var helt pjattet med det, hvilket førte til, at jeg i marts 2018 tog uddannelse til Jumping Fitness Instruktør.

Jeg er vild med den energi Jumping Fitness giver og er vild med de mangle muligheder, der er i Jump. Om det er styrke, pulstræning eller smil på læben man vil have ud af trampolinen, giver Jumping Fitness det hele. Jeg har selv smidt kilo og jeg syntes, det er skønt at kombinere sjov og god energi med træning, der giver resultater.

Alle burde gøre sig selv den tjeneste, at prøve Jumping Fitness - Jumping Fitness Holbæks motto er meget sigende: "Jumping er for alle, der ønsker sved på panden og smil på læben"

Christina

 
christina

Instruktør

Jeg er 42 år og arbejder som lægesekretær i skiftende vagter på en akutmodtagelse.

Jeg har trænet mange forskellige træningstyper, men Jumping er klart det sjoveste, jeg har prøvet og det er sindsyg god kardiotræning. Det er også der, hvor min krop har ændret sig mest og jeg bliver i godt humør af at Jumpe.

Jeg startede med at Jumpe i sommeren 2017 hos Jumping Fitness Holbæk og tog uddannelsen til Jumping Fitness Instruktør i marts 2018.

Jeg glæder mig til at Jumpe, svede og grine med jer:)

Lisette

 
lisette

Instruktør

Jeg hedder Lisette og er 25 år og uddannet pædagog, hvor jeg arbejder i en privat daginstitution i Asnæs.

Jeg begyndte at Jumpe i juli 2017 og var solgt fra start. Når jeg Jumper er der altid et smil på læben og en positiv kontakt. Det jeg syntes, at der er virkelig dejligt ved Jumping er, at det er for alle - man sætter selv en standard og udvikler sig i eget tempo og så er det en super energibooster.

Jeg fik instruktøruddannelsen i marts 2018 og elsker det :)

Lykke

 
lykke

Instruktør

Jeg hedder Lykke og er 32 år. Til daglig arbejder jeg på en privatskole i Holbæk, hvor er jeg pædagog i fritidsordningen.

Jeg bor i Kvanløse med min mand Jimmy og vores to børn på 7 og 4.

Vores fritid bruger vi især på at cykle og gå ture.

Jeg blev uddannet Jumping fitness instruktør i juni 2018. Jeg elsker det, som JUMPING gør ved min krop og sind - jeg elskede det fra første time og nyder mine træningstimer i Jumperen i Holbæk, hvor der altid er en skøn og glad stemning blandt medlemmer og instruktører.

Angelica

 
angelica

Instruktør

Jeg hedder Angelica, og er 26 år gammel. Til daglig arbejder jeg som kundemodtager/reservedelsekspedient hos Nissan i Holbæk.

Jeg begyndte at jumpe i sommeren 2018 og derfra tog det fart. Jeg blev bidt af det fra første time og havde lyst til at udvikle mig og blive bedre. I januar 2019 blev jeg uddannet Jumping Fitness Instruktør.

Det jeg elsker ved jump er sammenholdet, den gode musik og det altid gode humør, der medfølger i hver enkel time! "Jumping er for alle, der ønsker sved på panden og et smil på læben".